osaine logo

Ben je studente of net afgestudeerd én opzoek naar een nieuw merk?

Aan studentes die nog op school studeren of net afgestudeerd zijn, bieden wij graag alle mogelijkheden van Osaìne. We vinden het belangrijk om startende salons op alle mogelijke manieren te ondersteunen zodat we jouw salon kunnen helpen naar succes!

Inscholing
Wat we bij Osaìne belangrijk vinden is dat we jou, nog voordat je met Osaìne start, een dagje inscholing geven. Deze dag van ongeveer 10.00 uur tot 16.00 uur, bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte en is met een heerlijke lunch. Op deze dag leer je de filosofie achter Osaìne, welke ingrediënten er in onze producten zitten en andere technische kennis en vaardigheden. Na de lunch komt er een stukje praktijk gedeelte, waar je een behandeling met de producten ondergaat en ook zelf een behandeling gaat geven. Er zitten geen kosten aan deze dag verbonden. Mocht je al iets eerder willen starten met Osaìne en heb je pas later de mogelijkheid om naar de inscholing te komen, is dit uiteraard geen probleem.

Verdere ondersteuning
Wanneer je start met Osaìne is het in de beginfase natuurlijk lastig om te kiezen welke producten bij bepaalde huid(problemen) het beste gebruikt kunnen worden.
Zodra je bent gestart krijg je een Osaìne handboek. Hierin staan alle producten en behandelingen uitgebreid uitgelegd. Dit boek kun je er altijd even bij pakken als je het niet weet of twijfelt. Ook kun je een snel mailtje of telefoontje naar ons hoofdkantoor sturen en je hebt snel antwoord op je vragen. Naast het handboek hebben we ook een werkboek (geen echt werkboek hoor 😉 ….) hierin staan onderdelen uitgelegd zoals bijv. reinigen, scrubben, maskers etc. met de Osaìne producten.
Verder is er ook de Osaìnews om je te ondersteunen. De Osaìnews is ons nieuwsblad om de verkoop in je salon te ondersteunen. Elke 6 weken komt daarvan een nieuwe uitgave met een eigen thema. Altijd met een bijpassende en scherpe aanbieding om de verkoop in je salon te stimuleren en je salon produkten aan te vullen.

Starten met Osaìne
Ben je verder enthousiast geraakt? Bij Osaìne zit je niet vast aan startorders of verplichte afnames. Je kiest zelf met welk budget of producten je begint.
We hebben wel een hele voordelige studenten startorder die jou voor een zeer leuke prijs alle producten geeft die je nodig hebt om te starten.
Welke prijs precies?
Mail naar m.vanbuul@a-ja.nl of bel naar 040-2223488 voor verdere informatie.