osaine logo

Gele lijn

Hydrateert de huid
En brengt deze in balans.. Osaìne heeft een groep huidverzorgingsproducten gemaakt, specifiek voor de normale en de gecombineerde huid. Door de kleine en fijne poriën van de normale huid, straalt deze een eenvormige teint uit. De combinatiehuid echter vertoont meestal twee gebieden met verschillende kenmerken: de mediaan, ook wel de “T-zone” genoemd, is vaak vettig, omdat er meer talgklieren zijn. Het toont een lichtglanzende verschijning met uitgezette poriën. de wangen neigen echter naar droogte en hebben een gevoel van strakheid. De normale en de gecombineerde huid laten nog geen bijzondere onevenwichtigheid zien, maar vergen wel essentiële behandeling: balanceren en hydrateren.

Phlorogine®
De vetsamenstelling van zeewier, samengesteld uit glyceriden en meervoudig onverzadigde vetzuren, is bijzonder gevoelig voor oxidatie en uitdroging. Om een goed fysiologische vetevenwicht te verzekeren, wordt Laminaria saccharina zeewier gebruikt. Bij het droog vallen van de Laminaria zeewier creëert deze Phlorogine® een vettige beschermlaag. Phlorogine® is een component die de oxidatie en hydrolyse (vochtbalans) in evenwicht brengt. Phlorogine® geeft een niet alleen een volledige en efficiënte bescherming tegen het oxideren van het huidsmeer (meeeters) maar op de meest voorkomende onvolkomenheden van een gecombineerde huid: het regelt niet alleen het PH-gehalte van de huid, maar hydrateert en vermindert de productie van vetafscheiding.

Phicocorail®
Phicocorail® is een bio-ceramide van de Corallina officinalis zeewier. Dit zeewier leeft diep verborgen binnen de barsten en de spleten van oppervlakterotsen van de Brehat Archipel. Tijdens de zomer wordt de Corallina officinalis onderworpen aan belangrijke schommelingen in temperatuur. Om hun metabolische eenheid te bewaren hebben zij een unieke, skeletachtige structuur ontwikkeld: een soort van poreus micro-bio-ceramide netwerk dat door een enorm hol labyrint wordt gevormd dat aan de rots hangt. Dit geeft een perfecte bescherming tegen infrarode stralen (IR) en ultraviolette stralen (UVA – UVB). Deze stralen zijn de oorzaak van celveroudering, zonnebrand, en de vorming van agressieve vrije radicalen.

Gele lijn producten