osaine logo

Groene lijn

Regelt de activiteit van de huid
En daarmee de talgproductie.. De fysiologie van de talgklieren wordt beïnvloed door diverse factoren. Deze kunnen vervolgens de productie van talgafscheiding verhogen of verlagen. Hyperactiviteit van talgklieren kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het hoge niveau van hormonen in het bloed, temperatuurverschillen en milieu-invloeden. Bovenmatige vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen. Dit verhindert normale afschilfering en veroorzaakt een ophoping van dode cellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert zwarte mee-eters en vlekken. Door bacteriën en vetzuren bestaat zelfs de kans op ontstekingen. De gevolgen voor de huid zijn jammer genoeg zeer zichtbaar: een algemeen glimmend uiterlijk, openstaande poriën, mee-eters en acne.

Deze lijn is speciaal ontwikkeld als directe oplossing voor huidproblemen. Het reguleert de talgafscheiding, absorbeert bovenmatige vetafscheiding, remt bacteriële ontwikkeling en vermijdt de vorming van vetzuren. Bij deze lijn kan in combinatie met make-up worden gebruikt.

Laminargane®
Laminargane® is een extract, verkregen uit het zeewier Titraded Laminaria. Het bevat hoge percentages fluorotannines, mineralen, voedende elementen en suikers. Daarom wordt dit extract gebruikt om de ontwikkeling van huidbacteriën in een vette huid te bestrijden. Huidbacteriën zoals Staphylococcus and Pityrosporum Ovale maken enzymen aan zoals lipase en protease. Deze vernietigen de triglyceride van de vetafscheiding en zetten dit om in vrije vetzuren. Vrije vetzuren veroorzaken een proces van ontsteking en snelle verhoorning van de follikel. Met als resultaat: cystenvorming, ontstekingen en acne. Laminargane® zuivert, reguleert de talgafscheiding en brengt de hormoonhuishouding in balans.

Groene lijn producten