osaine logo

Passe Partout lijn

Verbetert de vitaliteit van de huid
Voor een fris en jeugdig uiterlijk.. Osaìne heeft een productgroep ontwikkeld die geschikt is voor alle huidtypes. Deze kwaliteitsformule met haar actieve ingrediënten is te gebruiken met specifieke lijnen. Deze productlijn is bedoeld om individuele oplossingen te creëren voor specifieke huidproblemen.

Monostroma®
Monostroma® is een zeewier dat gedijt in de kuststreek waar de eblijn uitvloeit. De oppervlaktestructuur van het zeewier wordt gevormd door een laag proteoglycans. Dit lijkt op de proteoglycans die van nature in de huid aanwezig is. In het actieve gedeelte van dit zeewier zit bio-peptide, die met zijn receptoren de communicatielijnen vormt tussen de lederhuid en de opperhuid. Deze communicatie zorgt voor een goed functionerende cellulaire samenhang (cohesie) en proliferatie (verdeling). Zodra de huid ouder wordt, verslechterd deze communicatie en cellen bereiken het stratum corneum (epitheel weefsel) in onsamenhangend geheel. Als gevolg van verdamping, is dit proces de basis voor het ontstaan van rimpels.

Door cosmetische studies van het zeewier Monostroma® is het mogelijk de cellulaire communicatie te verhogen tussen de lederhuid en de opperhuid. Dit gebeurt door middel van receptoren in het fibroblastisch weefsel. Het revolutionaire receptoreneffect vertraagt de actieve ingrediënten in het Monostroma® zeewier. Daarnaast wordt de celveroudering vertraagd en verbetert de migratie van de cellen van het stratum germinativum naar het huidoppervlak. De oppervlakterimpels verdwijnen terwijl tegelijkertijd de ontwikkeling van nieuwe rimpels wordt tegengegaan waarbij de huid een jongere, meer stralend uiterlijk gaat vertonen.

De passe partout lijn bestaat uit een serie huidproducten geschikt voor ieder huidtype.

Passe partout lijn producten