osaine logo

Violette lijn

Verbetert de elasticiteit van de huid
Een formule die voldoet aan alle wensen.. Deze productgroep is speciaal ontwikkeld om een oplossing te geven aan een gevoelige huid en huidtypes die elasticiteit, hydratatie en zachtheid hebben verloren. Veroorzaakt door verschillende omstandigheden zoals drastisch diëten, stress, extreme lichamelijke inspanning, weersklimaat en huidveroudering. Om de huid te helpen haar natuurlijke vitaliteit terug te winnen heeft Osaìne een serie van producten samengesteld op basis van het Ulva Lactuca zeewier.

Aosaine®
Dit is een extract van de Ulva Lactuca zeewier dat groeit op het rotsachtige rif van de Brehat Archipel. De tere blaadjes van dit zeewier, overleven door hun elasticiteit, de ruige golfslag die hen tegen de rotsen aanslaat. De elastische vezels houden de cellen stevig bij elkaar en beschermt het weefsel tegen beschadigingen. Aosaine® beschermt dan ook de elastische vezels in lichaamsweefsels door de werking van elastase te vertragen (een enzym dat de proteïnen van elastine en collageen afbreekt). Duidelijk zichtbaar zijn de remming van het elastase-enzym met als resultaat:

  • Toevoegen van elastine vezels en collageen in de huid.
  • Stimuleren van de eigen aanmaak van elastine vezels en collageen in de huid.
  • Verbetering van cellulaire ademhaling.
  • Verhoging van de regeneratie van weefsels.
  • Zichtbare vermindering van oppervlakterimpels.
  • Verhoging van algemene vitaliteit.
  • Meer uitstraling van de huid.

Kelpadeline®
Het natuurlijke huidverouderingsproces en de schade, veroorzaakt door ultraviolette straling, bevorderen de aanmaak van bepaalde enzymen. Deze breken collageen, elastine, fibronectin en proteoglycans af. Dit zijn fundamentele proteïnen die de huid een compacte en elastische structuur geven.

Studies die uitgevoerd zijn op de langst levende algensoort, Pyrifera Macrocystis (Kelp), tonen aan dat deze zeeplant de enzymen blokkeert, eiwitdegradatie en veroudering van weefsels vermindert. Kelp, gebruikt in gezichtscrème, belemmert daarom de afbraak van collageen en elastine in huidverbindingen. Daarbij bewaart het proteoglycans, de bron van hydratatie. Door dit samenspel wordt de vorming van rimpels en de dehydratie van de huid vertraagd.

Violette lijn producten