osaine logo

Nieuwste ontwikkelingen bij Osaìne

Leuk nieuws! Ons assortiment is uitgebreid met twee nieuwe en geweldige producten.

Aosa Necklift.
Liftend effect nek en decolleté.

Zoals iedereen weet is de paarse lijn uitstekend geschikt om huidveroudering tegen te gaan en daarbij duidelijke zichtbare huidverbetering te creëren. Om nog beter aan de behoefte van de vrouwen in deze tijd te voldoen heeft Osaìne de Necklift gecreëerd om het gedeelte rond de nek meer specifieke aandacht te kunnen geven. De crème heeft een romige textuur en een heerlijke geur dankzij Shea Butter extracten.

Voordelen en functies:
• Liftend effect.
• Nek en decolleté.
• Verstevigende en verzachte werking.
• Zee-extracten.
Aosa necklift
Werkzame bestanddelen:
Anti-age oplossing om de tekenen van ouderdom te verminderen. Het vult de vouwen en verstevigt de huid rondom nek en decolleté. Dankzij de hoge concentratie heb je maar een klein beetje product nodig voor een egaal, zacht en glanzend resultaat.

Natuurlijke actieve ingrediënten:
• Aosaïne
Stimuleert de celdeling, regeneratie, collageen en elastine vezels.
• Marine Filling Spheres
Werkt effectiever en natuurlijker dan hyrarulonzuur.
• Marine Collageen en elastine
Marine collageen bevat gepatenteerde en gehydrolyseerde marine collageen (Naticol), dat puur en geconcentreerd is.
Bijna 80% van het totale gewicht van ons bindweefsel bestaat uit collageen. Het speelt een essentiële rol bij een goede cohesie, de mechanische kracht en het herstel van onze lichaamsweefsels. Met het vorderen der jaren neemt de aanmaak van collageen meestal af. Dit heeft zichtbare gevolgen voor de huid en voelbare gevolgen voor onze gewrichten. Vanaf ons 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen jaarlijks met ongeveer 1,5% af. Rond ons 45e levensjaar kan het collageengehalte in ons lichaam tot 30% afgenomen zijn.
• Shea Butter
Een rijke, crèmekleurige stof die natuurlijk kalmerende en hydraterende eigenschappen heeft.
• Tocoferol (Vit E)
Anti-oxidant met beschermende werking.
• Ascorbylpalmitaat (Vit C)
Vermindert de vrije radicalen en beschermt de huid en het bindweefsel waardoor de huid gladder en steviger wordt. Het stimuleert de celvernieuwing en helpt daarbij wondjes te genezen.

 

Het AHA Whitening and peeling serum.
Osaìne komt in de passé partout lijn met een geheel nieuw peeling serum.

Voordelen en functies:
• Whitening effect
– Remt tyrosinase activiteit en antioxidant activiteit (reducerende
werking).
– Depigmentatie effect.
• Huid helderder door:
– Versterking van collageen synthese.
– Onderdrukking van de UV-beschadiging van de huid
(Erytheem en pigmentatie).
– Preventie van ontsteking en veroudering van de huid
door antioxidant activiteit (wegvangen van radicalen).
– Onderhoudt veerkrachtigheid van de huid.

Werkzame bestanddelen:
Glycolzuur 10%: exfolieert het huidoppervlak, verwijdert dode cellen om een gezonde teint te geven. Verbetert de gladheid van de huid.
Amandelzuur 5%: uit kostbare bittere amandel. Verhelderd donkergekleurde gebieden zoals zonnevlekken en melasma, terwijl het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels vermindert en voorkomt. Het elimineert de bacteriën die acne veroorzaken.
Vitamine C (AA2G) 2%: bevordert de aanmaak van collageen, voorkomt melanine pigment, onderdrukt UV-beschadiging van de huid.
Chromabright 0,1%: dit nieuwe molecuul is het product van biochemische engineering en heeft aanzienlijke kracht om de teint lichter te maken en vlekken op de huid met een verwaarloosbare celtoxiciteit te verbeteren zonder dat de huid gevoelig wordt of irriteert. Wetenschappelijk is aangetoond dat dit een aanzienlijke vermindering van veroudering geeft. Het remt schimmels en endogeen humaan tyrosinase activiteit, leidt tot een significant glanseffect.
AHA peeling serum
Gebruik:
Aanbrengen in de avond op een gereinigde huid; 1 of 2 pompdrukjes van het product op het hele gezicht aanbrengen voor een algemeen verlichtend effect of intensief op een te behandelen gebied. Spoel af in de ochtend. Gebruiken voor de duur van twee maanden voor het beste resultaat.
Dit product raden we niet aan om tijdens een peeling kuur thuis te gebruiken.

Let op: Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar. Vermijd contact met de ogen. Indien irritatie optreedt, stop het gebruik en raadpleeg uw arts.

Zon Alert: omdat dit product de huid gevoeliger voor de zon zou kunnen maken, is het zeker belangrijk om adequate beschermende zonnebrandcrème te gebruiken. Gebruik dit tot zeker een week na het gebruik van het Peeling Serum.

 

 

Cora van den Burg - de internationale Osaìne specialiste. Zowel werkzaam op het hoofdkantoor van a Ja! beauty business als in de salon voor de dagelijkse touch met klanten en Osaine.