osaine logo

Inner Beauty

Introductie

De muren tussen Care, Cure en Wellness vervagen meer en meer. Enorme mogelijkheden dus, voor specialistes van nu om zich te profileren. Belangrijk is wel dat u gefundeerd advies kan geven.


Mineralen depots

Mineralen zijn de basis van onze gezondheid en bepalen de kwaliteit van:

  1. Haar en haarbodem;
  2. Nagels;
  3. Tanden;
  4. Huid;
  5. Bloed;
  6. Bloedvaten (aders);
  7. Botten, kraakbeen, kapsels en pezen.

Het zal je dan ook niet verbazen dat we vanuit Osaìne in onze behandelingen bewust gekozen hebben om de huid te remineraliseren.
Door middel van een masker van gezuiverd zeewater vullen we niet alleen de tekorten van mineralen aan maar helpen we ook de natuurlijke base-stroom om afvalstoffen af te voeren.

Zeewater is een van de hoofdbestanddelen van Osaìne producten
Het gecombineerde effect jodium, zout en zeewater geeft een groot herstellend effect op het menselijke lichaam.

Sporen-elementen (oligo-elementen) zijn mineralen die het lichaam in kleine hoeveelheden gebruikt als een biochemische katalysator; minerale zouten worden in grotere hoeveelheden gebruikt bij celdeling en het op peil houden van de osmotische balans. Het totale percentage en de verhouding van deze elementen in zeewater is vrijwel gelijk (98%) aan het menselijke bloedplasma.

Klei een van de hoofdbestanddelen van Osaìne producten
In zeewater gedrenkte klei geeft een dieper effect op de huid. Dit wordt veroorzaakt door het zogenaamde ‘osmose effect’. Wanneer de modder is opgebracht, ontstaat een isolerende laag waardoor de lichaamstemperatuur oploopt. Poriën gaan open en geven het water af wat door de cellen werd vastgehouden. De huid staat nu meer open voor het ontvangen van de actieve elementen die zich in de modder bevinden en cellen kunnen deze elementen vervolgens opnemen.


Kuren

Huidverbetering – Aging Well
Om een doeltreffend gefundeerd plan op te stellen voor huidverbetering, is het voor u als specialiste geweldig om te starten met een urine analyse. Vanuit de rapportage ontvangt u informatie over de huidige huidkwaliteit, welke behandeling u het beste kan toepassen en welke producten uw klant het beste kan gaan gebruiken. Waardoor je op een zo effectief mogelijk manier tot huidverbetering kan komen.

Cellulite
Het ontstaan van cellulite is altijd een gevolg van verzuring. Omdat cellulite te maken heeft met de balans van hormonen en je mineralenhuishouding,is het essentieel om te ontdekken in welke mate iemand verzuurd is.

Mineralen in het lichaam zijn natuurlijke beschermers tegen de zuren. Hoe meer zuren er binnen komen (vaak door voeding) hoe meer mineralen er verbruikt worden. Mineralen neutraliseren de zuren om ze zo via de normale weg te kunnen uitscheiden. Maar komen teveel zuren binnen dan zijn er op een gegeven moment ook geen mineralen meer. In plaats van mineralen voorraden zijn er nu afvalstoffen voor in de plaats gekomen. Het lichaam raakt meer en meer verslakt.

Geestelijke gesteldheid
Ook wanneer u als specialiste of psychologe aan de geestelijke gesteldheid van een patiënt werkt heeft de urine analyse zich meer dan bewezen. Een onbalans in het fysieke (bijvoorbeeld mineralenhuishouding of hormoonhuishouding) heeft vaak zijn weerslag op het mentale vlak. Door deze onbalans weg te nemen gaat het herstel veel sneller.


Trainingen

Body Balance
De Body Balance training is bestemd voor diegene die Osaìne lichaamsbehandelingen willen bieden. Buiten het doorspreken van de Osaìne producten en hun mogelijkheden, behandelen we tevens de combinatie van Body behandelingen met Inner Beauty ter ondersteuning van reinigingskuren of cellulite behandelingen. Achtergronden van o.a. cellulite en Oedeem worden tijdens de theorie uitgebreid behandeld. In het praktijkgedeelte zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de uitvoering van de behandelingen.

Anti-aging
De anti-aging training is bestemd voor diegene die Osaìne Gezichtbehandelingen bieden in hun salon. 2-3 maanden werkervaring met Osaìne en een gedegen productkennis is een vereiste om de training te kunnen volgen. In deze trainingen behandelen we naast de anti-aging behandelingen en producten die Osaìne biedt ook uitgebreid de invloed van de hormonale veranderingen en de aangebroken mineralendepots.

Beauty Inside Out
Tijdens deze training gaan we in op de kracht van Inner Beauty op schoonheid. Wat gebeurt er in ons lichaam als we verzuren, welke gevolgen heeft dit op de huid?
De zin van detoxen of ontgiften? Hoe ga ik dan mijn klanten begeleiden? Wat gebeurt er eigenlijk in het lichaam? Enz enz.
Zeer interessante training voor een specialiste die verder wil gaan…..


Speciale / aanverwante trainingen

Training Hot Stone-massage
Tijdens deze training – welke in twee avonden wordt gegeven – zullen de basistechnieken worden geleerd zodat u uw klant kunt laten genieten van een professionele Hot Stone-massage. In de workshop leert u welke stenen u kunt gebruiken en hoe u ze aan kunt wenden. U ervaart aan den lijve de weldaad van deze warme stenen en u gaat – voor het geven van een Hot Stone-massage – oefenen op de medecursisten. Kortom, het kunnen geven van een Hot Stone-massage betekent zeker een meerwaarde voor u en uw schoonheidssalon.

De eerste avond beginnen we met het theoriegedeelte, waarin zowel de theoretische kennis van de Hot Stone als de contra-indicaties aan de orde komen.

Het praktijkgedeelte wordt op de tweede avond behandeld; hier beginnen we met de handigheid van de Hot Stone. Daarna leert u een paar massagetechnieken zoals, de gelaatsbehandelingen, de leggingen en delichaamsbehandelingen. Verder lichten we een tipje van de sluier met betrekking tot Chakra’s en de behandelinhgen die hierbij horen, door u daar ook nog wat over te leren.