osaine logo

Oosterse Face Reflex

Altijd al als Anti Age specialist aan de slag willen gaan? Maar ben je visagiste, kapster, reflexoloog of massueze en geen specialiste. Onze nieuwste opleiding geeft je de mogelijkheid om je eerste stappen in de beauty wereld te zetten.

De toegepaste massagetechnieken tijdens de Oosterse Face Reflex zijn een combinatie van verschillende methoden:

  1. Gezichtsreflexologie, om het gezicht van binnenuit te beïnvloeden
  2. Acupunctuur pressure punten op verschillende meridianen, om de uiteinden van de medianen te stimuleren, blokkades op te heffenen te ontspannen.
  3. Lymfe- en reflexzone massage op het gezicht,  om de huidfuncties, spieren en diepere lagen van de huid te stimuleren en geeft daarmee een anti-age effect; liftenden minimaliseren van rimpels en fijne lijnen.
  4. Door specifieke grepen en technieken verkrijg je een meer energetische massage dan onze Westerse massage.
  5. Je leert hoe je een goede doorbloeding kunt geven en de afvalstoffen kunt afvoeren. Hierdoor verhoog je de immuniteit en verlaag je het stressgehalte bij je cliënten.

Deze massage heeft als pluspunt dat het een jeugdigere uitstraling geeft. Zo verkrijg je op een natuurlijke wijze een face lift en een verjongend effect.

De driedaagse cursus Oosterse Face Reflex is snel en gemakkelijk te leren; omdat het zo anders is als alle andere (schoonheid)massages  is geen voorkennis nodig. Tijdens de cursus is er zeer veel praktijk en wordt er onderling op elkaar geoefend.

Dag 1: tijdens deze dag leer je hoe je de gezichtshuid kan reinigen, scrubben en een masker aanbrengen. Daarnaast leer je de nekmassage en de weefselopwarming van de huid.
Dag 2: gaan we de meridanen op het gezicht ontdekken en behandelen,
daarnaast repeteren we het eerste deel van de massage (dag1).
Dag 3: leer je hoe je de bindweefseltechniek toepast waarna we de huid gaan draineren
en sluiten we de behandeling af met een hoofdhuidmassage.
Vervolgens doen we de gehele behandeling (maskers en 50 min. massage)  nogmaals reperteren.
Op basis van deze laatste uitvoering bepalen we of u recht heeft op het certificaat.

Kosten: 375 euro excl. btw.
incl. lunch, syllabus en certificaat.

Data: even bellen 040 2223488  

Wilt u inschrijven stuurt u ons dan een email: b.braam@a-ja.nl.

 

Cora van den Burg - de internationale Osaìne specialiste. Zowel werkzaam op het hoofdkantoor van a Ja! beauty business als in de salon voor de dagelijkse touch met klanten en Osaine.