osaine logo

Tevreden Osaìne klanten

logo
Diana Tak, HUIDZICHT Pedicure & Schoonheidssalon uit Apeldoorn.

Ik heb sinds kort met mijn salon een doorstart gemaakt in Apeldoorn en zocht een product dat uit natuurlijke ingrediënten bestaat, na het product uitgeprobeerd te hebben was ik om.Het is een prachtig merk met zachte geur en geweldige resultaten. Cliënten die in eerste instantie huiverig zijn voor de behandeling omdat ze op bijna alles hyper gevoelig reageren zijn verbluft over de resultaten, geregeld willen ze daarna de producten aanschaffen omdat ze gewoonweg Osaìne hebben gezien en gevoelt.

Diana is sinds 2008 gestart met haar salon Huidzicht waar je terecht kunt voor schoonheids- en pedicure behandelingen. Per 1 september is Huidzicht gestart in sportschool Josine in Apeldoorn. Diana kwam in juni 2013 in aanraking met Osaìne. http://www.huidzicht.nl/

Kim Rengelink, Schoonheidssalon Pure Beauty uit Arnhem.

IMG_34907383791115

Mijn visie is ontspanning met resultaat en ik vind het belangrijk dat de producten en behandelingen de huid/huidconditie verbeteren. Ik werk nu 1.5 jaar met osaine sea care producten en ben er erg blij mee. Mijn klanten komen er ook voor terug. Verder vind ik de producten een erg goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. En ze zijn vrij van minerale oliën. Dat vind ik een must als het om goede huidverzorgingsproducten gaat. Ook ben ik blij met de nieuwsbrieven en acties voor mijn klanten.
IMG_35048032997766
Kim is al 13 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste, waarvan ze nu 7 jaar haar eigen salon heeft.Schoonheidssalon Pure Beauty is gevestigd bij kapsalon All So Pure. Samen kunnen ze de klanten het gehele wellness gevoel aanbieden op het gebied van hair, wellness & Beauty. http://www.purebeautyarnhem.nl/

Gioia Suntjens, Gioia Suntjens schoonheidssalon & pedicure uit Swalmen.
gioia salon klein

Ik heb voor Osaine gekozen omdat de producten in een woord ‘GEWELDIG’ zijn.
Het is ook nog eens van italiaanse afkomst, net als mijn naam!
Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten geven de producten een zichtbaar huidverbeterend resultaat. Zo verlaat iedereen stralend mijn salon!
Voor ieder huidtype is er een geschikte lijn. Ook vind ik het erg belangrijk om te werken met een natuurlijk product. Dit omdat ik zelf gevoelig ben voor allergieën. De Osaíne producten daaraantegen voelde bij mij dan ook meteen goed.

logo NIEUW
Gioia gebruikt sinds januari 2013 Osaìne in haar salon. Gioia is Allround Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure.
Na het succesvol afronden van deze opleidingen heeft ze in mei 2011 haar eigen salon gestart aan huis.

http://www.gioiasuntjens.nl//

Amber Bout, Salon Amber uit Terneuzen.

Osaìne voldoet aan al mijn eisen.
Natuurlijke ingredienten, goede prijs/kwaliteit verhouding en voor elk huidtype een geschikte lijn.
Je hebt gelijk voelbaar en zichtbaar resultaat! Mijn klanten zijn er ook erg over te spreken.
Daarnaast is de samenwerking met het team heel prettig!

Amber gebruikt sinds augustus 2012 Osaìne in haar salon. Buiten schoonheidsbehandelingen geeft ze ook pedicure, visagie en manicure behandelingen in haar salon.
http://www.salonamber.com/

logo Schoonheidskliniek Offerhaus
Nathalie Offerhaus, Schoonheidskliniek Offerhaus uit Hoofddorp.

Ik heb echt heel veel merken getest voordat ik mijn keuze heb laten vallen op Osaìne.
Het feit dat de ingrediënten uit de zee afkomstig zijn sprak mij meteen aan.
De producten zijn niet overdreven geparfumeerd zoals ik bij veel andere merken heb gemerkt.
Aangezien tegenwoordig steeds meer mensen last krijgen van allergieën is dit voor mij een belangrijk aspect.
Ik zie geweldige resultaten bij het gebruik van Osaìne en heb veel enthousiaste klanten.

Nathalie gebruikt sinds juni 2012 Osaìne in haar salon.
www.skofferhaus.nl

Anouk Adriaans , Schoonheidssalon Totally Beautiful uit Eindhoven 

‘Het is voor mij heel simpel, Osaine voldoet voor mij aan mijne persoonlijke eisen die ik stel aan een merk. Het is een merk wat zichtbare resultaten geeft, met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Het is een overzichtelijk merk.

Met niet te veel lijnen, maar wel alles wat je nodig hebt voor verschillende huidproblemen. Het is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en de producten ruiken subtiel.

Deze combinatie maakt voor mij dat Osaine MIJN merk is.‘

http://www.totallybeautiful.nl

Anouk Schampers heeft sinds 2006 haar eigen schoonheidssalon. Daarvoor werkte ze ook al met Osaìne. Toen werkte ze bij Cosmé in Hapert. Haar schoonheidssalon bevind zich op de zolder van haar huis in Eindhoven, momenteel is ze bezig om zich te gaan vestigen in een bedrijfspand.

Loes de Haas , Studio Oase Stompwijk

‘Ik heb voor Osaine gekozen omdat het een natuurlijk product is dat uit de zee komt. Osaine is ontwikkeld voor huidverbetering en om een mooie huid te houden. Het product wat op algen en zeewier is gebaseerd is een heel krachtig product. Het is gewoon een natuurlijk product zonder geur en chemische stoffen. En wat ik fijn vindt is dat er een goede begeleiding bij is. ‘

http://www.studiooase.nl

Loes de Haas is sinds 2008 bezig in de schoonheidsbranche. Sinds september 2008 werkt ze in haar salon met Osaìne. Haar salon bevind zich in Stompwijk een dorp dat ligt tussen Zoetermeer en Leiden in.

Angelique Gielens, Salon Angelique uit Weert 

‘Waarom ik Osaine gebruik?’

Omdat je met Osaine bereikt wat je de klanten beloofd. Door de compacte maar toch complete lijn kun je alles bieden wat de huid nodig heeft. Dit alles zonder apparatuur maar geheel manueel. Het zijn natuurlijke producten uit de zee waar ieder huid zich mee thuis voelt. We krijgen gedegen cursussen met o.a. hoe de klant te laten ontspannen tijdens een behandeling (wat in deze tijd van druk zijn, alleen maar heerlijk is). Dit alles samen met de nodige, fijne en goede ondersteuning en de keuze is snel gemaakt.

Daarom heb ik voor Osaine gekozen..’

http://www.salonangelique.nl

Angelique Gielens werkt al sinds 2004 met Osaìne samen. Salon Angelique bevind zich in het midden Limburgse Weert. Haar salon heeft ze gevestigd grenzend aan haar bijna monumentale huis.

Penelope Groot, Sparkeling Bubbels uit Eindhoven

Er zijn meerdere redenen dat ik voor Osaine gekozen heb. De hoofd reden is het product natuurlijk zelf. De ingrediënten waar de producten uit bestaan, zoals oa de algen en het zeewier spreekt me erg aan. De producten zijn zeer licht van geur. De uitstraling van de verpakking. Een duidelijk overzicht van de diverse lijnen, maar ook erg fijn dat de producten in een behandeling te combineren zijn. Zelf erg enthousiast over de Aosa lijn. Aosaplus is een fijne wat dikkere crème die bij mijn cliënten erg goed in de smaak valt en daarom uit zichzelf ook verkoopt. Daarbij spreekt de complete uitstraling van Osaìne me aan; rust, harmonie, fris, zuiver. De drukpunten bij de massage geven de cliënt meteen een ontspannend gevoel.Maar ook de personen, jullie dus, geven me een goed gevoel om mee samen te werken.

Penelope Groot heeft haar schoonheidswerkzaamheden opnieuw opgestart en werkt sinds begin 2011 met Osaìne. Zij heeft een salon aan huis en werkt in centrum Eindhoven kunstzinnig aan haar klanten!

Moniek van Lierop, Beauvision uit Reusel

Nou de reden dat ik voor Osaine heb gekozen zijn er meerdere. Ik was op zoek naar een natuurlijk product, dat ook echt werkt aan huidverbetering. Toen ik eerst zelf de producten ging

gebruiken was ik al meteen enthousiast. Binnen een maand zag je al dat mijn huid opknapte. Het is ook een vrij compact merk; daar bedoel ik mee dat je geen honderden verschillende producten hebt, das makkelijk in gebruik. En een pluspunt voor mij dat het vanuit mij geen lange reisafstand is, ook belangrijk maar al moest ik er een paar kilometer verder voor rijden had ik het ook gedaan.

http://www.beau-vision.nl

Moniek van Lierop is in 2010 met Osaìne in contact gekomen. Beau-Vision bevindt zich in Reusel.

Martina De Vivo, Pedicure/schoonheidsspecialiste 4 Pure Beauty uit Eindhoven

Ik vond de uitstraling goed, geen overbodige bling bling.
Het voelde goed op mijn huid en bij de eerste behandeling had ik gelijk een WOW gevoel. Dit wilde ik mijn gasten ook laten ervaren.
Daarnaast zocht ik naar iets dat zo natuurlijk mogelijk is en geen sterke parfum.Ik dacht meteen het met Osaine gevonden te hebben, maar eerst wilde ik het uittesten.

Mijn vriendin heeft het getest en zij was ook meteen super enthousiast . Een goede testpersoon aangezien zij hyper allergeen en overgevoelig is voor parfums.

Als ik haar voorheen een massage gaf slurpte haar huid de olie op maar op Osaìne reageerde haar huid geweldig goed.
Verder werkt er bij A-Ja een leuk team die als je belt weten wie je bent. Dat is bij de meeste leveranciers niet het geval.
http://www.pedicuremartina.nl

Martina De Vivo heeft een schoonheidssalon in Eindhoven. Sinds 2008 werkt Martina in haar salon met Osaìne. Naast gezichtsbehandelingen verwent zij haar klanten ook met heerlijke massages en pedicure behandelingen.

Josine Spanjer, Wellness Beautysalon Josine uit Abcoude

De producten zien er mooi uit, komen uit Italië, ingrediënten zeewater (heel lichaamseigen) en algen ( die een natuurlijke SPF hebben). De lijnen zijn overzichtelijk. Dit sprak mij erg aan. Zelf had ik op het moment dat ik kennis maakte met Osaine een allergie opgebouwd tegen het merk dat ik destijds gebruikte. Zelfs op biologische producten reageerde mijn huid met een vreselijke uitslag. Ik mocht in Noordwijkerhout bij Mariëtte een proefbehandeling en kreeg een vakantiesetje mee. Mijn huid werd binnen 3 weken super mooi en glad! Een extra pluspunt is dat Cora mooie behandelingen uitwerkt, zodat je de klanten steeds weer een andere behandeling kunt aanbieden. Bijvoorbeeld Ritorno il Tempo (die ik detox- en anti-agingbehandeling noem) (inc. een heerlijk detox voetbehandeling). De Japanse Facelift Massage en Energymassage zijn echt aanraders om meer te kunnen aanbieden in je salon. Deze zijn super ontspannend voor de klanten met een mooi resultaat! Ook de nieuwe Seastem producten op basis van plantaardige stamcellen uit zeeplanten zijn zeer goed. Met Osaine kun je volledig behandelingen geven. Ook voor het lichaam, pedicure en manicure. Met Osaine werk je echt aan huidverbetering en de persoonlijke begeleiding is zeer goed!

https://osaine.nl/salons/josine/index.asp?contentId=1

Gerda Opdam, Beauty Balance Gerda Opdam uit Castricum

Ik heb gekozen voor Osaine, omdat ik duidelijk een huidverbetering constateerde nadat ik diverse producten had uitgeprobeerd.
Mijn kinderen hebben eczeem en kunnen lang niet overal tegen, ook hen heb ik als proefkonijn gebruikt en ik was zeer tevreden. Geen jeuk en uitslag wat heel vaak het geval is als ik iets bij hen smeer. Dit vond ik belangrijk, gezien de gevoelige huidjes die je tegenwoordig tegenkom.
OPTIMA is overigens een van de weinige zonnebrand die zij kunnen verdragen.
Voor de rest basic uitstraling, geen overbodige luxe. En omdat ik veel op het strand hardloop, de zee geeft mij energie. vond ik de basis van algen super.

Gerda Opdam is sinds 2007 een klant van Osaìne. Gerda werkt erg vanuit haar gevoel en heeft een voorliefde voor de natuur en alles wat natuurlijk is. Gerda heeft haar salon grenzend aan haar huis in Castricum. Castricum ligt net boven Amsterdam aan de zee.

Roshni Koendjbiharie-Binda, Allround Beauty Fashion uit Rotterdam

Ik heb Osaìne vanaf het begin mee gemaakt, omdat ik werkzaam was bij Cosmé Beauty Center.

Osaìne sprak mij gelijk aan!! Ik vind het natuurlijk belangrijk dat er natuurlijke ingrediënten zitten en niet genetisch gemanipuleerd is.Los daarvan zijn de hoofd ingrediënten: Algen en Zeewier. En er wordt niet op dieren getest!!
Je hebt gelijk voelbaar en zichtbaar resultaat. Wat mij ook erg aanspreekt, is dat het een Italiaans merk is, want in Italië liggen ze Nederland vóór op mode.Dingen die daar worden uitgevonden, komen pas na een jaar in Nederland. Dat geeft Osaìne een voorsprong!!
Osaìne is compact, duidelijk en overzichtelijk… een primaire behoefte!!
ps: ik kon eigenlijk zo een A4 voltypen hahaha moest me even inhouden en heb t dus kort maar krachtig gehouden, zoals Osaìne (compact en krachtig)!!

Roshni Koendjbiharie- Binda is sinds2006 incontact met Osaìne.  Roshni leerde Osaìne kennen toen ze werkte bij Beauty Center Cosme. Naast schoonheidsspecialiste is ze ook kapster. Inmiddels is ze getrouwd en voor haar lief naar Rotterdam verhuisd, hier heeft ze haar salon aan huis.

Mariette Bergman, Bergman’s Body &  Beauty Care uit Noordwijkerhout

Ik heb gekozen voor Osaine omdat het een onderscheidend product is: uit de zee, puur en fris, hoge kwaliteit, no-nonsens filosofie, mooie resultaten en ook nog eens zeer betaalbaar voor de consument. Daarmee maak je goede huidverzorging voor iedereen bereikbaar. En dat is toch waarmee je je ook als salon kunt onderscheiden van de massaproducten. En dat het ook nog eens uit Bella Italia komt is natuurlijk ook weer een pré.Daarnaast kende ik al de leverancier en de betrouwbaarheid hiervan en dat was uiteraard een doorslaggevende factor.

http://www.bergman-beauty.nl

Mariëtte Bergman werkt sinds 2005 met Osaìne. Mariëtte heeft jarenlang trainingen voor Osaìne verzorgd naast haar activiteiten in haar eigen salon. Haar praktijk is gevestigd in het Zuid-Hollandse dorp in de duin- en bollenstreek: Noordwijkerhout. 
De praktijk is gesitueerd naast haar woonhuis,  heeft een eigen entree en beschikt over parkeerruimte direct voor de deur.
Behalve gezichtsbehandelingen biedt Mariëtte pedicure en manicure behandelingen aan, kunt u er terecht voor  (hotstone) massages en is zij LifeStyle Coach.

Japanse Facelift:

Sandra Versteijne, Schoonheidssalon Face-je uit Eindhoven

Wat een heerlijke massage om te ondergaan en wat leuk om te geven. Een geweldige aanvulling in mijn salon. Cora bedankt voor de leuke en leerzame dagen, je geeft op een erg leuke en prettige manier les. Ik kijk uit naar de terugkom dagen. 

http://www.schoonheidssalonface-je.nl

Sandra Versteijne heeft sinds eind 2010 haar eigen beauty salon in Eindhoven gevestigd. Sandra heeft in maart 2012 de opleiding Japanse Facelift bij Osaìne gevolgd. Haar salon zit gevestigd in de Achtse Barrier in Eindhoven.

Monique van Gessel-Lamers, Wellness &  Beauty salon uit Venlo

Gisteren de 2de cursusdag gehad van de japanse face-lift massage. wat is die fijn……GEWELDIG! Echt weer een nieuwe aanvulling om in de salon te doen. en wat is die lekker om te ondergaan….dus ook Myriam bedankt hiervoor.
En voor Cora niks dan lof. wat kan die meid goed lesgeven en iets overbrengen…
Dus heel graag tot ziens op de “terugkomdag”.

Miriam Wijman, EmWee Home &  Mobile Beauty Care uit Beuningen

Vandaag heb ik de 2e dag van de cursus gehad. In een woord: fantastisch! Een prachtige aanvulling in mijn aanbod aan behandelingen. Cora bedankt voor de goede begeleiding en ik kom zeker terug op de “terugkom dag”.

http://www.emwee-beautycare.nl

Vivienne Uri-Bellaard, Reflexzone praktijk uit Leidschendam

De Japanse-facelift massage is een echte aanrader, heel fijn om te geven en ook nogeens interessant voor mensen die meer willen weten over reflexpunten en wat deze kunnen betekenen voor ons lichaam. 

http://www.reflexzone-leidschendam.nl

Sandra Frenk, Schoonheidssalon Lijfstijl uit Beuningen

Japanse facelift massage gevolgd, toen ik mocht liggen….was helemaal van de wereld.
Om de massage te geven is ook erg leuk, mooie variatie.
Cora bedankt voor de gezelligheid, je hebt een erg prettige manier van lesgeven.

http://www.lfsl.nl

Carla van Arenthals, Beautysalon Nageltjenieuw uit Bodegraven

Wat een heerlijke massage! Geweldig product om apart als anti-aging in te zetten of te integreren in je huidige behandeling. De seastem Rebuilding Night cream is echt heerlijk. De eerste pot verkocht zichzelf, de behandeling ga ik in november middels een leuke aanbieding introduceren, heerlijk voor de feestdagen.Cora bedankt voor je alles het was weer super gezellig.Crista bedankt het was leuk om met je samen te werken, hopelijk tot een volgende training. Ook voor de andere dames natuurlijk.

http://www.nageltjenieuw.nl

Yvette Olislagers, Adore Beauté uit Veldhoven (Oerle)

Cora ten eerste wil ik jou bedanken voor de geweldige uitleg.
Je hebt ik alle rust en met bergen geduld op een hele prettige manier geleerd hoe we de massage moeten toepassen.
Het is een heerlijke massage waarbij de klant volledig tot rust kan komen. Super bedankt en zeker te weten tot ziens.

http://www.adorebeaute.nl/

Josine Spanjer, Wellness beautysalon Josine uit Abcoude

Vrijdag 23 september en vrijdag 30 september heb ik de cursus Japanse Facelift Massage gedaan.
Wat een mooie massage om te geven en te mogen ontvangen.
Goed om op elkaar te oefenen, waardoor je zelf hebt ervaren hoe heerlijk hij is.
Na 2 keer op elkaar gewerkt te hebben is mijn huid zichtbaar mooier en steviger.
Ook natuurlijk omdat de massage wordt gegeven  met de Skin Seastem producten van Osaine.
De massage met de heerlijk geurende Rebuilding Nightcream en
aansluitend het geweldige Strenghening Mask. 
En dan nog gegeven door Cora, dat is echt top!!!!

https://osaine.nl/salons/josine/index.asp?contentId=1

Josine Spanjer werkt al sinds november 2005 met Osaìne. De salon van Josine  bevindt zich op de eerste verdieping van haar huis in Abcoude. Josine heeft al meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Ook haar volwassen dochter Vera is schoonheidsspecialiste.

Igora Hondsmerk, Igora’s Beautysalon uit Terneuzen

Super massage, door een super masseuze gegeven! Klanten vinden iets nieuws zoiezo leuk maar het ontspant en doorbloed zo lekker. Bedankt voor alles!!

http://www.igorabeautysalon.nl/cms/

Christa Lepoutre, Schoonheidspraktijk Lepoutre uit Bergharen

Afgelopen vrijdag laatste trainingsdag gehad, in 1 woord geweldig wat een ontzettend goede massage, alles komt aan bod !! heerlijk om te ondergaan en uniek in zijn soortcora, toppie !!! tot de volgende trainingen !!

http://www.schoonheidspraktijk-lepoutre.nl

Crista gaat echt voor huidverbetering en heeft haar salon gevestigd in de garage langs haar huis. De praktijk bevind zich in Bergharen dit dorp ligt vlakbij Nijmegen.

Monique Verhoeven, Lavendula Balans uit Oosterhout

Voor mij was de Japanse Facelift massage een verrassend heerlijk nieuwe ervaring als voetreflexzone therapeut. Ik was natuurlijk al bekend met meridianen en drukpunten, maar niet op het hoofd of in het gezicht. Inmiddels heb ik de massage al een aantal keer geoefend en de reacties zijn super enthousiast. Ik ga de massage zeker integreren in mijn praktijk, zowel medisch als cosmetisch.Cora bedankt voor deze ervaring. Jos, fijn dat je mijn proefkonijn durfde te zijn en Britt, als jij niet gemaild had, had ik nooit van deze massage geweten dus ook jij bedankt.

Erna van Hoof, Salon Erná uit Udenhout

Ik heb de ook de japanse manier mogen ervaren, nou het is absoluut een aanrader, voor jezelf om het te leren, en om het te ervaren, echt super. Maar ook om weer iets nieuws in je salon te brengen het is een behandeling die zichzelf gaat verkopen want goed ontspannen nieuws tja dat verspreidt zich snel. Cora bedankt het was weer reuze gezellig en leerzaam. Britt jij ook bedankt.
Jose van de Ven, Schoonheidssalon Pure uit Ermelo
Afgelopen vrijdag heb ik de 2e dag cursus gehad, wat een ervaring om de massage zelf te ondergaan! Je raakt echt in volledige ontspanning, en je voelt ook echt dat je met de massage diep in het weefsel werkt. Nu ik zelf de volledige massage ken en hem thuis geoefend hebt, zie je ook hoe mooi een huid erop reageert, heel erg mooi doorbloed. Cora, bedankt voor deze leuke nieuwe ervaring en ik heb zin om de massage in de salon uit te gaan voeren.
Loes de Haas , Studio Oase Stompwijk
Vrijdag 9 september heb ik de 2 daagse facelift massage gevolgd. Een hele mooie behandeling die heel erg ontspannen is en waar de huid ook heel erg blij van word!!! De klant gaat met een mooi doorbloeding en gevoede huid naar huis, waarvan ze een hoop plezier van zal hebben. Ook leuk om de behandeling te doen in je salon. Cora bedankt voor de leuke ontspannen dagen en tot de terug kom dag.
 
 Loes de Haas is sinds 2008 bezig in de schoonheidsbranche. Sinds september 2008 werkt ze in haar salon met Osaìne. Haar salon bevind zich in Stompwijk een dorp dat ligt tussen Zoetermeer en Leiden in.
Eric van Hulten, Schoonheidssalon Ignis uit Den Bosch
 

19 Augustus en 9 september heb ik mijn klanten teleur moeten stellen, omdat ik me had ingeschreven voor deze cursus. Ik heb er in het geheel GEEN spijt van, want ondanks mijn meer dan 30-jarige ervaring in de schoonheidswereld, leer ik steeds weer wat nieuws; zo ook hier. Het waren gezellige en leerzame dagen en mijn klanten hebben het voordeel, wat ik niet heb: zij ondergaan de massages en ik niet, jammer genoeg. Ik denk dat ik mijn man gauw instructies ga geven hoe te werken. Zo kom ik ook aan de beurt! 
Cora, Dank je wel! Het was T O P !!!
Ik kom graag op de “herhaling” in je nieuwe pand!

http://www.salon-ignis.com

Esther Martens, Beautysalon Sep uit Dongen

Afgelopen maand heb ik ook de cursus facelift massage gevolgd. En ik heb al een flink aantal mensen gemasseerd in onze salon met deze methode. En heb echt al zulke leuke reacties gekregen, iedereen is tot nu toe enthousiast. Een heerlijke manier om mensen te laten ontspannen en nog eens huidverbetering te krijgen ook! Super!!

Anouk Adriaans, Schoonheidssalon Totally Beautiful uit Eindhoven 
Afgelopen maand de cursus voor de facelift massage  gevolgd….HEEEEEEEEERLIJK!!!! Echt een aanrader. En degene die model gelegen hebben voor me kunnen dat gevoel alleen maar beamen.  Persoonlijk vind ik het ook echt een leuke andere aanvulling naast de standaard behandelingen, echt verwennerij voor de klant en afwisseling voor de specialist!
 Anouk Adriaanse heeft sinds 2006 haar eigen schoonheidssalon. Daarvoor werkte ze ook al met Osaìne. Toen werkte ze bij Cosmé in Hapert. Haar schoonheidssalon bevind zich op de zolder van haar huis in Eindhoven, momenteel is ze bezig om zich te gaan vestigen in een bedrijfspand.
Patricia van Iersel, Schoonheidssalon Patricia van Iersel uit Apeldoorn

Afglopen vrijdag en 27 mei de Japanse face lift massage gevolgd.
Een leuke behandeling om te doen en te ondergaan! (heerlijk!)
De huid ziet er mooi uit na de behandeling.
Nu lekker aan het werk met deze mooie massage!
Dank jullie wel.

http://www.patriciavaniersel.nl

Angelique Gielens, Salon Angelique uit Weert 

Heb vrijdag 27 mei en 17 juni de Japanse face lift massage gevolgd. Een mooie behandeling met een fantastisch resultaat. Je ziet aan het einde van de behandeling hoe de huid mooi
doorbloed en gevoed uit ziet. Wil je eens een geheel andere massage geven dan de klassieke manier dan is dit echt aanrader.

Cora dank je wel. 

http://www.salonangelique.nl

Angelique Gielens werkt al sinds 2004 met Osaìne samen. Salon Angelique bevind zich in het nood Limburgse Weert. Haar salon heeft ze gevestigd grenzend aan haar bijna monumentale huis.

Josine Spanjer, Wellness Beautysalon Josine uit Abcoude
Afgelopen maandag de energycursus gedaan. 
Deze massage onderscheidt zich echt van alle andere massages en is echt een waardevolle toevoeging voor een schoonheidssalon, die meer wilt dan standaard behandelingen
Direct een mooi resultaat en heerlijk!.
Echt zeer inspirerend en ik kijk uit naar de faceliftmassage die ik in het najaar ga doen!

https://osaine.nl/salons/josine/index.asp?contentId=1

Josine Spanjer werkt al sinds november 2005 met Osaìne. De salon van Josine  bevindt zich op de eerste verdieping van haar huis in Abcoude.