osaine logo

Ben je studente of net afgestudeerd én op zoek naar een nieuw merk?

Aan o.a. studentes die nog op school studeren of net afgestudeerd zijn, bieden wij graag alle mogelijkheden van Osaìne. We vinden het heel belangrijk om startende salons op alle mogelijke manieren te ondersteunen zodat we jouw salon kunnen helpen naar succes!

Inscholing
Wat we bij Osaìne belangrijk vinden is dat we je voordat je met Osaìne start een dagje inscholing geven. Deze dag van ongeveer 10.00 uur tot 16.00 uur bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte en is verzorgd met een heerlijke lunch. Op deze dag leer je de filosofie achter Osaìne, welke ingrediënten er in onze producten zitten en andere technische kennis en vaardigheden. Na de lunch komt er een stukje praktijk gedeelte waar je een behandeling met de producten ondergaat en ook zelf een behandeling gaat geven. Er zitten geen kosten aan deze dag verbonden. Mocht je al iets eerder willen starten met Osaìne en heb je pas later de mogelijkheid om naar de inscholing te komen is dit uiteraard geen probleem. We proberen de datums voor inscholing zo actueel mogelijk te houden!

Verdere ondersteuning
Het is in de begin fase als je start met Osaìne natuurlijk lastig om te kiezen welk product er past bij bepaalde huidproblemen. Je krijg je zodra je bent gestart een Osaìne handboek. Hierin staan alle producten en behandelingen uitgebreid uitgelegd. Deze kun je altijd even erbij pakken als je het niet weet of twijfelt. Ook kun je een snel mailtje of telefoontje naar ons hoofdkantoor plegen en je hebt direct alle antwoorden op je vragen. Naast het handboek hebben we ook een werkboek, hierin staan onderdelen uitgelegd zoals bijv. reinigen, scrubben, maskers etc. met de Osaìne producten.
Elke 6 weken krijg je samen met de Osaìnews een nieuw tabje met een onderwerp toegestuurd. De Osaìnews is ons nieuwsblad om de verkoop in je salon te ondersteunen. Elke 6 weken komt deze uit met een nieuw thema en met een bijpassende en scherpe aanbieding om de verkoop in je salon te stimuleren.

Starten met Osaìne
Ben je verder enthousiast geraakt? Bij Osaine zit je niet vast aan startorders of verplichte afnamen. Je kiest zelf met welk budget of producten je begint. We hebben wel een hele voordelige studenten startorder. Deze biedt jou voor een zeer leuke prijs, alle producten die je nodig hebt om te starten. Welke prijs precies? Mail naar Britt; b.braam@a-ja.nl of bel naar 040-2223488 voor verdere informatie.