osaine logo

Maak uw glimmende huid weer mat met Osaine

De Sebum behandeling is speciaal ontwikkeld voor de vette en/ of glimmende huid. Tijdens deze behandeling werken we in de salon met de groene lijn van Osaìne. De fysiologie van de talgklieren wordt beïnvloed door diverse factoren. Deze kunnen vervolgens de productie van talgafscheiding verhogen of verlagen. Bovenmatige vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen. Dit verhindert normale afschilfering en veroorzaakt een ophoping van dode cellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert mee-eters en vlekken die, vanwege bacteriën en vetzuren, gaan ontsteken.

De gevolgen voor de huid zijn helaas zeer zichtbaar: een algemeen glimmend uiterlijk, uitgezette poriën, zwarte mee-eters, puisten en een dikke huid.
De groene lijn van Osaìne is ontwikkeld als directe oplossing voor deze problemen: om talgafscheiding te reguleren, bovenmatige vetafscheiding te absorberen en bacteriële ontwikkeling en de vorming van vetzuren te vermijden. Bij gebruik van deze lijn kan make-up worden gebruikt.
De Sebum behandeling is een intensieve en verzachtende behandeling, op basis van o.a. Laminargane alg en klei, die de huid
uitbalanceert en talg absorbeert. Tegelijkertijd werkt de behandeling antiseptisch bij onzuiverhLamimat hydra creameden. Vooral de vettere of acne huid heeft veel baat bij deze diepreinigende behandeling, omdat deze ook de vochtbalans weer in evenwicht brengt. Het bevordert de doorbloeding in de huid, waardoor deze een frisse gezonde en schone uitstraling krijgt. De Sebum behandeling is perfect voor de huid die toe is aan een intensieve reiniging.

Producten te gebruiken bij een vette of glimmende huid:

    Reiniging: Sea Water, Floragel en Floratonic.

    Overdag: Lamimask, Lamiserum, Corail Eyecream en Lamimat

    ’s Nachts: Lamicontrol

Een onderzoek met twintig vrijwilligers toonde de volgende zichtbare effecten binnen vier weken aan:

    60% minder glimmende huid

    47% verbetering op het ontstaan van oneffenheden

    50% verfijning van de poriënstructuur

    47% huidverbetering

    55% minder bacteriële invloeden