osaine logo

Start je eigen beautysalon

Starten als ondernemer.
Wanneer je start als ondernemer gaan al je zekerheden overboord, een nieuw leven als zelfstandige begint. Veel vragen, veel geregel. Maar ook: de vrijheid om je eigen pad te kiezen en te bedenken wat je echt wilt. We hebben speciaal voor jou de een lijst met gemaakt met daarop alle tips en tricks om als eigen ondernemer aan de slag te gaan.

Daarin staat precies stap voor stap omschreven wat je moet doen om je eigen zaak te starten. Het starten van je zaak is pas de eerste stap op weg naar je succesvolle onderneming. Na het inschrijven van je zaak en het inrichten van de salon zijn er nog veel dingen die je moet doen om het succesvol te maken.
Onderscheidt je als ondernemer.
Als je direct jezelf (je bedrijf) laat zien als gespecialiseerd vakvrouw vertelt dit wat over jou en je bedrijf. Wil je deze statement maken wacht dan niet tot je meer ervaren bent of meer klanten hebt maar laat vanaf het eerste uur zien dat je werken aan huidverbetering als prioriteit ziet. Onder het kopje trainingen vindt je diverse trainingen aangeboden door a Ja! beauty business. In 1 of 2 daagse trainingen kun je jouw kennis als vakvrouw verbeteren en iets bijzonders aanbieden naast je standaard behandelingen.
.

Wie zich niet onderscheidt heeft iedereen als concurrent!

Waarom met Osaìne werken?
Osaìne is ontwikkeld voor de schoonheid van vrouwen. De nadruk in de samenstelling van Osaìneproducten ligt daarom op het anti-aging effect. Geef de huid al het goede van de zee. Actieve ingrediënten van zeewier zorgen voor een stralende en jonge uitstraling. Osaìne is ontstaan na intensieve studies over de dermatologisch en cosmetische effecten van zeewier en algen. Actieve ingrediënten van bepaalde soorten zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid. Diverse testen op hun effectiviteit hebben laten zien dat het gebruik van zeewier en algen in huidverzorgingsproducten met zekerheid de stofwisseling van de huid verbeterd, met als resultaat een jongere en gezonde uitstraling.

Doelgroep van Osaine:

–          Dames en heren van 20 tot 70
–          Huidverbetering
–          Natuurbewust
–          Kwaliteitsbewust
–          Product uit de zee
–          Middenklasse prijs
–          Geen parabenen en minerale oliën
Op unieke wijze samengesteld

Door de bijzondere karaktereigenschappen van algen en zeewier heeft Osaìne klassiek vijf  productlijnen gecreëerd. Iedere lijn is op unieke wijze samengesteld voor een specifiek huidtype.coravdburg_2

Groene lijn; voor de vette huid.
Gele lijn; voor de normale en gecombineerde huid.
Blauwe lijn; voor de droge huid.
Violette lijn; voor de rijpere huid.
Beige lijn; voor alle huidtypes geschikt.
Osaìne men; voor de man.
Seastem; herstelt de eigen kracht van de huid met als hoofdingrediënt plantaardige stamcellen uit Zeevenkel.

Voor het lichaam biedt Osaìne een drietal productlijnen.

Relaxing line; ontspannende lijn.
Slimming line; afslankende lijn, anti-cellulite.
Firming line; verstevigende lijn, anti-striae.

Cora Kirkels – van den Burg; eigenaresse a Ja! beauty business

Klinkt wel heel aantrekkelijk toch?
1 bedrijf dat je helpt met het creëren van een succesvolle zaak, helpt met jezelf te specialiseren als vakvrouw én een geweldig cosmetica merk aanbiedt dat huidverbetering garandeert. Vraag snel een informatiepakket aan via een mail naar m.vanbuul@a-ja.nl.
Bij ons ben je niet afhankelijk van dure startorders; starten kan met ieder budget!
Zo kan je ook per lijn instromen bij omschakelen naar Osaìne.